Verslag Crescendoweekend 2014

Crescendo-weekend van 29 en 30 augustus!

Lekker ontspannen

Meer foto's.

Ook Margriet Meijer heeft foto's gemaakt: Foto's van Margriet.

Vrijdagavond was de start van weer een super crescendo weekend. In de Muze werd er gestart met een repetitie, waar zowel leden van het A- als B-orkest repeteerden aan een nieuwe en oude muziekstukken. De mottenballen werden weer uit de toeters geblazen.

De zaterdag ging al vroeg van start op de locatie bewegingszorg van de Willem van den Bergh. Na een bakkie werd er in de gymzaal gestart met het verder studeren van de muziekstukken. In de pauzes konden we al een beetje genieten van een nog wat waterig zonnetje. Omdat we twee zalen tot onze beschikking hadden, kon er ook volop ‘gegymd’ worden. Hier werd in het bijzonder onderzocht hoe het met de spierballen verhoudingen van de mannen Baljeu zat.

Bij de start van het middagprogramma waren de wolken bijna weg, perfect weer voor de speurtocht. Een moeilijke ditmaal. De oplossing was niet voor iedereen duidelijk, maar er kon gelukkig extra gescoord worden met het verzinnen van extra woorden die uit de oplossing gehaald konden worden. Hier werd door sommige fanatiek aan gewerkt. De winnaars werden in de avond bekendgemaakt en kregen een beker en medaille mee naar huis. Voor iedereen was er ook wat zoets als verrassing.

Er kon in de middag ook gekozen worden voor knutselen, om samen mooie kaarten te maken voor speciale gelegenheden en beterschapkaarten voor de leden van de vereniging.

Na de speurtocht werd er nog even een bakkie gedaan, waarbij een hoop baklekkers (taarten, cakes etc.) te halen viel.

Rond vier uur verzamelde iedereen zich op de Trommelhof, waar al wat publiek ongeduldig aan het wachten was. Met veel plezier is er een leuk concert neergezet, waarbij ook Rini en Guus weer de mogelijkheid kregen om te dirigeren.

Rond vijf uur waren we klaar, het weer hielp iedereen om snel op te ruimen en alles af te sluiten. Het zag er even slecht uit met al die regen. Hutje mutje stonden we soms wat rillerig onder het afdakje bij het zwembad een lekker patatje en snack op te peuzelen.

Na een klein halfuur brak gelukkig de zon weer door en werd er nog geruime tijd door velen gezwommen. Al met al een geslaagde dag, die mede mogelijk werd gemaakt door alle gezellige aanwezigen, de baksels, de muziek etc etc. En natuurlijk alle vrijwilligers!

Manon Tissing

Terug naar verslagen.

Site gemaakt door Jacob van der Meulen